Back to All Events

SI: Vodena meditacija na prostem

Tokratni maj je energijsko močan mesec. Meditirali bomo malce pred polno luno, ki tokrat prinaša še posebno močne vpoglede v naše sence, strahove in možnost za njihovo razrešitev. Pogumno bomo pogledali v to, kaj smo in kaj nismo ter ustvarili zase novo realnost, novo začetek preostanka našega življenja. Osvobojeni, opolnomočeni.

Dobimo se v četrtek, 16. aprila z začetkom ob 18.30 uri na izjemni energijski točki, gradu Žovnek pri Braslovčah. Meditacijo bo vodila Mateja Rotar - Maya.

Dogodek bo trajal cca. 1.5 ure. Dogodek je brezplačen, bomo pa veseli vsake donacije, ki bo namenjena izvajalcem programa in obnovi gradu (10 EUR oz. po vaših zmožnostih).

Pomembne informacije:

  • Meditacija bo potekala na prostem. Oblečite si topla in udobna oblačila, s sabo prinesite podlogo za sedenje, odejo, vodo, če boste ležali, tudi kakšen manjši vzglavnik. V primeru slabega vremena bo meditacija potekala v stolpu.

  • Parkirate lahko na enem izmed dveh parkirišč pod gradom. Od parkirišča do gradu je cca. 15 minut hoje po gozdni cesti. S sabo imejte naglavno ali ročno svetilko, saj se boste z gradu vračali v temi. Ob gradu je prostor tudi za nekaj avtomobilov (max. 5), a je le-ta namenjen dostavi in tistim, ki ne zmorejo kratke hoje v hrib. Opozarjamo, da je sam grad na klancu ter je v vsakem primeru potrebna kratka hoja v hrib in po strmih stopnicah (v primeru obiska stolpa). Dostopa za invalide ni.

  • Grad se še obnavlja, zato je ob obisku potrebna posebna previdnost. Obujte udobne čevlje, primerne za hojo po gozdni poti. Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost. Za svojo varnost in udobnost ste dolžni poskrbeti sami.

Veselim se, da se (ponovno) srečamo!

Organizatorja: Mateja Rotar s.p. in Zavod 3 jezera.